AC Milan sluit zich aan bij Ethereum NFT Game Sorare

AC Milan heeft zich aangesloten bij Sorare. De hele selectie van de club voor 2020-21 zal beschikbaar zijn als digitale handelskaart NFT’s op de Ethereum blockchain. AC Milan sluit zich aan bij andere populaire Italiaanse voetbalclubs zoals Juventus FC, AS Roma, SSC Napoli, SS Lazio. Sorare heeft inmiddels verschillende grote voetbalclubs verwelkomd te midden van de NFT-hype. Onlangs werd een unieke Cristiano Ronaldo-kaart verkocht voor €243.000. Het fantasy football NFT spel heeft inmiddels steun gekregen van verschillende grote namen uit de voetbalwereld.

Zlatan Ibrahimovic NFT

Met de komst van AC Milan zijn ook NFT-veilingen van AC Milan-spelers van start gegaan, waaronder die van Zlatan Ibrahimovic. De NFT-voetballers op Sorare zijn digitale verzamelobjecten en zullen in de toekomst zeker aan waarde winnen. Gebruikers kunnen teams vormen in het spel en NFT-kaarten van spelers ruilen op basis van marktprijzen.

Digitale versie van voetbalplaatjes

De door Sorare verkochte NFT’s zijn de digitale versie van traditionele voetbalplaatjes, klassieke verzamel items van vorige generaties. In de digitale versie zijn deze voetbalplaatjes NFT’s geworden en worden ze online verhandeld voor soms enorm hoge bedragen. Naast het verzamelen is Sorare kan er ook online gespeeld worden met de kaarten dmv fantasy football. In fantasy football kunnen spelers worden gebruikt om teams te vormen die tegen elkaar strijden in online toernooien.


No comments

Geef een antwoord