Alien Worlds een innovatieve tokenized metaverse

Alien Worlds is een defi NFT metaverse waar je kunt spelen en unieke digitale items kunt verzamelen. Al het land en de NFT’s zijn vastgelegd op de WAX blockchain. Als een volledig tokenized gaming-metaverse is Alien Worlds een van de betere keuzes voor gebruikers om deze nieuwe mix tussen entertainment, gaming en economische empowerment te leren kennen.

Tokenized Metaverse

Alien Worlds wordt consequent gerangschikt in de top van de meest gespeelde blockchain NFT games op dappradar.com. In Alien Worlds kunnen gamers planeten koloniseren en bezitten, met volledige controle over de opties, productie en aanbiedingen van de planeet. Planeten kunnen hun eigen unieke NFT’s produceren, staking aanbieden, verschillende loyaliteits bonussen toevoegen aan andere games en de in-game mogelijkheden uitbreiden.

Trilium in-game valuta

De in-game economie van draait op Trilium, de cross-chain ERC-20 fungibele token van het metaverse. Gamers kunnen Trilium gebruiken om NFT’s te kopen, verkopen en te verhandelen, op elke planeet in te zetten, interactie hebben met andere gamers en geld verdienen door te spelen. Deze unieke in-game mogelijkheden hebben Alien Worlds naar de top van het dApp-klassement gedreven, waar het toonaangevende defi-game is geworden.

Trilium Minen

Mining is het eerste deel van de Alien Worlds gameplay. In de toekomst zullen er planetenbestuur, gevechten en meer zijn. Als je aan het minen bent, verdien je TLM (Trilium) en heb je een kleine kans om een NFT te vinden. Deze NFT kan van alles zijn, van een zeldzame avatar tot een mythisch zwaard.

No comments

Geef een antwoord