Decentraland viert 1-jarig bestaan ​​met virtueel feest

De virtuele wereld viert feest in stijl met “live” dj optredens en een nieuwe club inwijding. De populaire virtuele wereld Decentraland viert zijn eenjarig jubileum met een virtueel feest dat voor iedereen toegankelijk is. Tijdens het feest kunnen bezoekers 12 maanden aan evenementen beleven. Deelnemers zullen een niet-tastbare token krijgen als aanwezigheidsbewijs en kunnen als eerste een kijkje nemen bij de Decentraland club The White Rabbit.

NFT entertainment in een virtuele wereld

Leden van de community zullen ook meedoen aan de activiteiten met een landverhuurservice die een legendarische item-weggeefactie aanbiedt om het 1-jarig bestaan uitbundig te vieren. Investeerders en fans kunnen sinds 2019 investeren in Decentraland en sinds februari 2020 werd de wijdere wereld verwelkomd door deze virtuele wereld. Het project had veel succes bij de lancering en er werd snel 1 miljoen dollar aan virtueel land verkocht. Sindsdien is deze populaire virtuele wereld de thuisbasis van vele NFT entertainment attracties zoals bijv kunstgalerijen .

Door nieuwe functies zoals voicechat, peer to peer en een virtueel entertainment en het gebruik van de native tokens Mana en Land is Decentraland vanaf begin 2021 naar de maan gestuurd. Regelmatig verschijnt er nieuws in de krant vanwege de grote bedragen die de virtuele percelen op de marktplaats op kunnen leveren. Voor NFT investeerders is digitaal land een zeer geliefd commodity welke regelmatig in het nieuws verschijnen voor verkopen met zes cijfers.

  • decentraland
  • Decentraland
    (MANA)
  • Prijs
    $0.487
  • Marktkapitalisatie
    $655,242,405.00


No comments

Geef een antwoord