Enjin gaat samenwerking aan met Ludena protocol

Enjin is een samenwerking aangegaan met Ludena Protocol, de uitgever van het zeer populaire sociale spelplatform GameTalkTalk uit Zuid-Korea. De samenwerking moet een extra impuls geven aan de Zuid-Koreaanse NFT markt. Het is een strategische zet van Enjin want Zuid-Korea is de vierde grootste gamingmarkt van de wereld met een waarde van €5 miljard. Meer dan 29 miljoen gamers zijn er actief.

NFT’s minten

Vanaf 6 april is het voor GameTalkTalk gebruikers mogelijk om NFT’s te minten dmv de schaalbaarheids oplossing van Jumpnet. De meeste NFT’s maken gebruik van de Ethereum blockchain en daarmee wordt 27 biljoen watt aan energie verbruikt per jaar. Enjin’s Jumpnet verbruikt slechts 30 miljoen watt per jaar, waardoor het cryptogame bedrijf rond 2030 CO2-neutrale NFT’s op de markt wil brengen.

NFT mogelijkheden

De NFT-assets in het Ludena-ecosysteem zullen bestaan uit draagbare avatar’s, virtuele ruimtes, landdecoraties, en door gebruikers ontworpen NFT’s. Gamers kunnen zo hun gamepersonages aanpassen of hun profiel veranderen via Ludena protocol NFT-items. Speelbare gamepersonages op het P2P-gamingplatform kunnen worden aangepast met speciale wapens, kostuums en een groot assortiment aan andere spullen. Spelers kunnen de NFT’s die ze gewonnen, ontworpen of gekocht hebben direct zien in de game die ze spelen.

  • enjincoin
  • Enjin Coin
    (ENJ)
  • Prijs
    $0.983
  • Marktkapitalisatie
    $918,263,177.00

No comments

Geef een antwoord