F1-raceauto´s en evenementen NFT’s verkocht voor €2.5 miljoen

Gameontwikkelaar Animoca Brands heeft grote successen geboekt bij de recente F1 Delta Time veiling. Tijdens de veiling werd er binnen een uur voor €2.5 miljoen aan NFT raceauto’s en evenement onderdelen verkocht.

NFT raceauto van €290.000

De veiling werd aangekondigd na het einde van het Formule1 2020 seizoen. Ter gelegenheid van het 70-jarige bestaan van de racesport werd een zeer zeldzame NFT raceauto ontwikkeld welke direct op de veiling werd verkocht voor €290.000. Door dit successvolle veilingresultaat werd deze NFT auto direct de duurste ter wereld In F1 Delta Time wordt elk race event vertegenwoordigd door 330 NFT segmenten, welke eigendom kunnen worden van spelers. Deze segmenten zijn onderverdeeld in vijf levels van zeldzaamheid : Apex, Legendary, Epic, Rare en Common.

Passief REVV verdienen

Eigenaren van een evenement segment verdienen een gedeelte van de REVV inschrijfgelden voor alle races voor dat evenement. Ook ontvangen evenement segment eigenaren REVV over de inzet die tijdens andere evenementen is ingezet. Inmiddels is de marketcap van REVV de honderd miljoen dollar al gepasseerd. Alle raceauto’s ontwikkeld door F1 Delta Time zijn ook officieel gelicentieerd door de Formule 1. Alle raceauto’s in het spel kunnen worden ingezet om de in-game valuta REVV te verdienen om zo een passief inkomen te genereren.

  • revv
  • REVV
    (REVV)
  • Prijs
    $0.066
  • Marktkapitalisatie
    $14,554,290.00

No comments

Geef een antwoord