Gamestop zal Ethereum gebruiken om het nieuwe NFT-platform aan te drijven

GameStop, distribiteur van videogames creëert momenteel een team voor de ontwikkeling van een niet-fungible token (NFT) platform dat is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het beursgenoteerde bedrijf had onlangs een subdomein aangemaakt op hun site met de vermelding dat ze een team samenstellen om het platform te bouwen.

Werving

Om het NFT platform te bouwen verwelkomd Gamestop nu ingenieurs, community leiders, marketeers en gamers en wie deel uit wil maken van het team kan een sollicitatie per email sturen. Op de Gamestop NFT pagina wordt een kleine animatie getoond met een gamecartridge die zichzelf in een Gameboy achtig apparaat plaatst. Vervolgens verschijnt er een bericht : “Power to the players, Power to the creators, Power to the collectors”.

Wallstreetbets pomp

Een paar maanden geleden kwam Gamestop nog groots in het nieuws nadat de Reddit-groep Wallstreetbets de markt had gekaapt en inzette tegen short verkopen van GME-aandelen van hedgefondsen. Het gevolg was dat het Gamestop aandeel een enorme pomp ondervond en kleine beleggers forse winsten boekten terwijl de hedgefondsen miljarden aan verliezen leden. Inmiddels is de storm gaan liggen en heeft de videogame distribiteur de NFT crytpomarkt gevonden.

No comments

Geef een antwoord