Metaverseme voegt NFT´s samen met Augmented Reality

Metaverseme, een augmented reality (AR) -platform van blockchain game project Enjin, heeft NFT´s samengevoegd met AR om de game ervaring te verbeteren. AR-mode is inmiddels door het bedrijf geintroduceerd op de Ethereum-blockchain. Het door Enjin ontwikkelde mode NFT kan gedragen worden door avatars van gebruikers in de Metaverseme app.

AR selfies maken met de Metaverseme app

Met de Metaverseme app kunnen gebruikers selfies maken overal ter wereld en er dan een avatar mee genereren. De augmented reality mogelijkheid brengt de realistische omgeving van de platform gebruikers in kaart zodat ze hun Metaverseme avatars die mode dragen tot leven brengen. Gebruikers kunnen ook hun avatar opnemen terwijl ze mode NFT´s dragen in AR en dan de video´s kijken of delen.

NFT mode

De verwachting is dat het niet meer lang zal duren voordat blockchain erkend wordt als het internet van waarde voor alle boeiende ervaringen. De eerste collectie die Metaverseme zal adopteren is Pluriform, een schaarse collectie van mode NFT´s die men alleen digitaal kan kopen en verkopen. Pluriform is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Enjin, Atari en Metaverseme. Tot eind februari was het mogelijk om de Pluriform NFT´s te kopen en het onverkochte aanbod werd verbrand.

No comments

Geef een antwoord