Hoe Neon District te spelen?

Beginnen met spelen

Om te kunnen starten met het maken van een personage log je eerst in op jouw account of maakt er een aan als je er nog geen hebt. Als je een nieuwe speler bent krijg je gratis een personage om mee te starten en 300 Neon gratis om nog drie personages te kopen.

Een Blockchain-portemonnee koppelen

Als je ervoor kiest kun je een ethereum mainnet-portemonnee zoals Metamask of Portis samenvoegen met jouw account koppelen. Alle middelen die via het portaal zijn gekomen worden opslagen in jouw toegewezen matic-portemonnee die met jouw account is samengevoegd, enkel jij kunt de materialen verplaatsen naar jouw mainnet-portemonnee met behulp van de verplaatsknop en door de gasvergoeding te betalen als je daarvoor kiest. Klik op de profielknop rechtsboven om jouw portemonnee te kunnen koppelen.

Vanaf hier kun je op het tabblad portemonnees klikken om al jouw gekoppelde portemonnees te bekijken. Als je nog niet eerder een portemonnee hebt samengevoegd aan jouw account, zie je alleen jouw toegewezen bewaarnemingsportefeuille voor jouw account.

Metamask of Portis als browser extensie inschakelen
Vanaf hier kun je nieuwe portemonnees toevoegen vanuit een web3 ingeschakelde browser : Metamask of Portis.
En onderteken het bericht dat in beeld verschijnt om zo jouw portemonnee te kunnen koppelen. Hiermee wordt automatisch gecontroleerd of je in het bezit bent van Neon District-sleutels of trofeeën en worden de juiste bonussen toegepast op Gear Crate aankopen.

Neon kopen
Om Gear Crates te kunnen kopen heb je eerst Neon nodig. Dit is de spelvaluta voor Neon District. Klik op het tabblad BUY NEON rechtsboven om dit te kunnen dan. Vanaf hier kun je de opties bekijken van de hoeveelheid Neon die je wilt kopen. Afrekenen kan met een creditcard of ETH (met een aangesloten web3-portemonnee zoals bijv Metamask of Portis). De Neon komt in jouw account terecht zodra het afrekenproces is voltooid.

Personages kopen
Personages kun je benodigdheden aan toe voegen. Elke speler krijgt bij de start een gratis personage voor zijn account en met de gratis 300 Neon kunnen nog drie personages gekocht worden. Je kunt naar het volgende hoofdstuk gaan als je tijdelijk niet van plan bent om meer personages te kopen. Klik op de knop personages krijgen op het dashboard om een extra personage te nemen.

Elke personage kost 100 Neon en er zijn 6 verschillende types om te selecteren. Op het menu wordt iedere personage algemeen omschreven met hun sterke en zwakke punten. Je kunt wisselen van een mannelijk en vrouwelijk geslacht door te klikken op de geslachtsknop boven de personage. Na jouw aankoop kan het geslacht worden veranderd, dus maak je geen zorgen over waarop je het geslacht hebt ingesteld voordat je het personage koopt. Zodra je een aankoop hebt gedaan krijg je een succes bericht te zien. Vanaf hier kun je een andere personage kopen door op de knop rechtsboven te klikken of je kunt doorgaan met het beheren van het personage.

Materialen kopen
Nu jij Neon hebt aangeschaft, wil je vast materialen kopen om op jouw personage te kunnen upgraden. Klik op de knop GET GEAR op het dashboard om dit te kunnen doen.

Schatkist kopen
Elke schatkist kost 500 Neon en geeft je 4 willekeurige items met een gebruikelijke en fenomenale merkwaardigheid, zoals omschreven staat in de Loot Rates-tabel onderaan. Klik op een knop voor hoeveel schatkisten je wilt kopen of vul bovenaan een aangepast aantal in. Kies je voor een groter bedrag dan het aantal Neon dat je hebt, dan wordt jou gevraagd om meer Neon te kopen.

Klik op de KOOP SCHATKISTEN rechtsboven als je het aantal kisten hebt gekozen dat je wilt kopen. Op de volgende pagina zie je wat elke kist inhoud. Heb je meer dan een kist gekocht dan kun je rechtsboven op open volgende klikken om de kisten een voor een te bekijken. Of je klik op ALLES WEERGEVEN om ze allemaal tegelijk te openen.

Hoe plaats ik materialen op mijn personage?
Nu jij materialen en een personage hebt, kun je beginnen met het samenstellen van jouw personage. Klik op de knop level omhoog voor personages om dit te kunnen doen. Kies een van jouw personages die je gered wilt maken.

Op deze pagina kun je zien dat de personages op dit moment op niveau 1 staan en je kunt al hun actuele statistieken en kaarten zien. Als je op de BIO knop klik verschijnen de materialen, de naam en het geslacht. (Er zal gauw een update komen die ervoor zorgt dat spelers hun personage een naam en geslacht kunnen geven die later weer gewijzigd kunnen worden). Klik bovenaan op de materialen knop om benodigdheden toe te voegen.

Materiaal gereed maken
Vanaf hier kunt je rechtsboven op het type materiaal klikken dat je gereed wilt maken (hoofd, lichaam, armen, benen en wapen) en onderaan zie je alle materialen die voor jou beschikbaar zijn op de kunnen gebruiken. Nu is jouw laatste personage gereedgemaakt met materialen.

Personages en materialen upgraden
Nu jij jouw eerste personage gereedgemaakt hebt gemaakt kun je beginnen met het upgraden van het personage of hun materialen door sappen of onderdelen te gebruiken. Om te starten krijgt elke nieuwe account 10 gratis juice. Dat is genoeg op het personage naar niveau 4 leiden. Ga naar het dashboard en klik op de knop sap kopen of onderdelen komen om extra sap of onderdelen te kunnen verkrijgen.

Juice/onderdelen kopen
Vanaf deze pagina kun je selecteren hoeveel juice/onderdelen je wilt kopen en kun je de transactie verifiëren als je genoeg Neon hebt. Nu je juice/onderdelen hebt kun je beginnen met het upgraden van jouw personage en materialen. Klik op de knop level op het dashboard voor personages om een level te kunnen opwaarderen.

Kies het personage dat je wilt verbeteren. Op het volgende scherm kunt je jouw personage naar een hoger niveau upgraden door op de level knop te klikken. Je wordt gevraagd om het upgradeproces op het volgende scherm te bevestigen als u voldoende sap heeft.

Nu je het upgradeproces hebt gestart, krijgt je drie willekeurig geselecteerde veranderingen te zien voor jouw personage om kaarten en personage statistieken te verbeteren. Je krijgt de kans om jouw keuzemogelijkheid op de pagina hierna te bekijken, voordat je jouw uiteindelijke keuze maakt en je kunt indien nodig nog veranderingen aanbrengen.

Personage statistieken verbeteren
Als je ervoor kiest om statistieken te verbeteren, gaat je naar de laatste beoordelingspagina waar je de wijzigingen in jou personagestatistieken ziet en waar je wordt gevraagd om deze veranderingen te bevestigen, omdat deze blijvend zijn zodra je op voltooien klikt.

Als u voor een kaarten verbetering kiest wordt er voordat u naar de beoordelingspagina gaat eerst gevraagd om te kiezen met welke van de 10 kaarten die op dit moment aan uw personage zijn gegeven u wilt ruilen. Wanneer je tevreden bent met uw veranderingen klik je op het verificatiebalkje onderaan. Hiermee confirmeert je dat je de recensie hebt gelezen en klikt je vervolgens rechtsboven op de knop voltooien om deze verandering permanent te maken.

Bescherming/Wapens verbeteren
De procedure om bescherming en wapens te verbeteren is vergelijkbaar met de procedure voor het verbeteren van personages, behalve dat het onderdelen gebruikt om te kunnen verbeteren in plaats van sappen. Als u onderdelen in jouw account heeft, klikt u op de level omhoog knop voor bescherming of wapens op het dashboard om de verbeteringsprocedure te starten.

Op de volgende pagina zoek je het onderdeel dat je wilt verbeteren en vervolgens selecteert je deze. Hierna kun je de actuele statistieken en kaarten van onderdelen zien en kunt je op de level knop klikken (en de kosten van de onderdelen bekijken). Je wordt gevraagd om het upgradeproces op het volgende scherm te bevestigen als je voldoende juice hebt. Nu je het upgradeproces hebt gestart, krijgt je 3 willekeurig geselecteerde veranderingen te zien voor jouw personage om statistieken en kaarten te verbeteren.


Als je ervoor kiest om statistieken te verbeteren, ga je naar de laatste beoordelingspagina waar je de wijzigingen in jouw personagestatistieken ziet en waar je wordt gevraagd om deze veranderingen te confirmeren, omdat ze permanent zullen zijn zodra je op voltooien klikt.

Als je voor een kaarten verbetering kiest wordt er voordat je naar de beoordelingspagina gaat eerst gevraagd om te kiezen met welke van de 10 kaarten die op dit moment aan jouw personage zijn gegeven je wilt ruilen.

Wanneer je tevreden bent met jouw veranderingen klik je op het verificatiebalkje onderaan. Hiermee confirmeer je dat je de recensie hebt gelezen en klik je vervolgens rechtsboven op de knop voltooien om deze verandering permanent te maken.

Wat is de volgende stap?
Jouw Neon District ervaring is nu opgang! Het grootste deel van deze spelervaring komt de aankomende tien weken: speler tegen speler vechtpartijen. Je kunt met gevechten jouw personages gebruiken in een strijd tegen jouw vrienden, vijanden en andere spelers wereldwijd. Je vecht voor de top van het klassement. Totdat dit live is zijn er een aantal belangrijke dingen die je nu kunt doen met jouw personages en materialen. Het draait allemaal om de natuurlijkheid van het echte eigendom van blockchain-onderdelen: handelen.

Munten overboeken van Matic naar Ethereum
Je kunt jouw munten van je bewaarrekening op de Matic-sidechain meenemen naar het Ethereum-mainnet, waar je jouww personages op OpenSea kunt verkopen, je ze kunt ruilen met anderen of gewoon jouw meest kostbare Neon District-onderdelen in jouw eigen Ethereum-portemonnee kunt bewaren. Het overboeken van munten naar Ethereum is een procedure dat uit verschillende stappen bestaat. Eerst moet je het personage kiezen dat je wilt overboeken.

Zodra alles is ingesteld, kun je de muntenoverdracht beginnen. Achter de schermen ondertekent jouw bewaarrekening twee transacties en legt deze voor aan Matic mainnet. De eerste is de goedkeuringstransactie voor de munten en de tweede is de daadwerkelijke aanbetaling voor het Transfer Gateway-contract.

Nieuwe mogelijkheden
Sinds kort is de routekaart uitgebracht van het Neon District Portal voor desktop en mobiel. Ze hebben een geheel nieuwe site voor de Neon District Portal, waarmee de basis wordt gelegd voor een volledige desktop en mobiele spel-ervaring die de komende maanden snel zal worden verspreid. Ook is Neon District nu volledig live op Matic’s Ethereum layer twee blockchain. Neon District vereist nul kennis van blockchain en geen cryptocurrency om een ​​account aan te maken en voor te bereiden op een compleet gratis te spelen. Speel eerst oefengevechten om ervaring op te doen.

Voor het eerst is volledig geanimeerde personage-uitrusting live: je kunt jouw buit pakken en al jouw personages uitrusten, hun statistieken zien veranderen en beginnen met het voorbereiden van jouw personages op de strijd die snel komen gaat. Personages, bescherming en wapens kunnen rechtstreeks van en naar Ethereum-mainnet worden overgeboekt via de aangepaste Transfer Gateway, zodat je jou uitzonderlijke onderdelen naar Ethereum kunt brengen, ze in jouw eigen portemonnee kunt bewaren of ze op NFT markten van derden, zoals OpenSea, kunt plaatsen en verkopen.

Je kunt schatkisten kopen en beginnen met het verzamelen van zeldzame onderdelen, ze plaatsten op personages en ze upgraden. De volledige level-ervaring is nu live op de Portal, zodat spelers hun personages, bescherming en wapens kunnen verbeteren tot level 5 voorafgaand aan de strijd.

No comments

Geef een antwoord