Neon District RPG NFT avontuur

Neon District is een RPG NFT game ontwikkeld door Blockade Games. Het rollenspel bevat verzamelbare NFT’s op de Ethereum en Matic blockchain. Spelers kunnen deelnemen aan rechtstreekse turn-based gevechten om de in-game bron Neon op te sparen. Neon kan uitgegeven worden aan upgrades van de personages, wapens en bepantsering.

Beginnen met Neon District

Om te starten met spelen, ga je naar de NeonDistrict site om gratis een account aan te maken. Vervolgens krijgen nieuwe spelers gratis 1 personage, 300 Neon en 5 juice. Nieuwe personages kan je voor 100 Neon kopen, dus er kan direct gestart worden met een team van 4 personages. De personages kunnen geclaimed worden door op ”claim a free character” te klikken.

Om te beginnen met spelen moet je eerst een team samenstellen van de personages die je eerder met Neon gekocht had. In het dashboard klik je op battle vervolgens team setup en op create new team. Je gekochte personages plaats je vervolgens in de slots. Het  is een aanrader om eerst gevechten te oefenen via practice match. Lees hier de complete speluitleg van dit NFT rollenspel.

Doel van het spel

In Neon District creëer je teams van een tot vier personages, elk uitgerust met hun eigen bepantsering en een wapen, die samen je gevechtsgroep vormen. Het verhaal van Neon District speelt zich af in de gouden eeuw toen de vrijhandel ontstond. Regeringen vochten terug omdat ze deze nieuwe cultuur van vrijheid niet verdroegen. Veel mensen gaven zich over maar anderen vochten terug. Deze nieuwe rebellen leven in het duister en proberen te overleven in deze uiterst harde wereld.

In de loop van het spel zul je je moeten aanpassen aan steeds sterkere tegenstanders, ingewikkelde puzzels en het lastige proces van het ruilkaartspel. Breng je personages naar een hoger niveau zodat je lucratievere en gevaarlijkere missies kunt spelen. Lok rivaliserende teams in een hinderlaag en steel hun Neon.Je zult een breed arsenaal aan tactieken moeten gebruiken om te kunnen overleven in het spel. Op den duur zullen teams volledig uitgerust, het tegen elkaar op nemen en gaan ze de strijd aan tegen andere teams in Neon Pizza multiplayer-modus. Neon District gebruikt in-game wallets en daarom hoeven nieuwe spelers niet zelf een blockchain wallet aan te maken.

Neon District grafische kwaliteit

In de NFT gaming wereld bestaan veel games met goedkope afbeeldingen van schattige verzamelopjecten in spellen zoals Crypto Kitties en Axie Infinity. Neon District pakt het anders aan en zien we een donkere, post-apocalyptische wereld vol robots die geweld gebruiken in 2D met hoge resolutie.

Beginnen met Spelen

No comments

Geef een antwoord