Satoshi’s Games lanceert Elixir marktplaats voor NFT’s

Satoshi’s Games heeft Elixir gelanceert, een nonfungible token (NFT) marktplaats voor games waarmee spelers beloningen kunnen verdienen op basis van de Bitcoin. De Elixir marktplaats is nu live voor mensen om items te kopen of verkopen. Momenteel is het al mogelijk om items te ruilen van Light Nite, een aankomende 3D cartoon achtige game ontwikkeld door Satoshi’s Games.

NFT’s gebruiken het veilige en transparante grootboek van blockchain om digitale items op unieke wijze te identificeren. Gaming bedrijven beschouwen NFT’s als een nieuwe manier om geld te verdienen terwijl spelers het voordeel hebben dat ze de items rechtstreeks kunnen bezitten en ze kunnen kopen of verkopen. Spelers worden op deze manier betaald om games te spelen.

In Light Nite voegen Bitcoin-microtransacties een nieuw niveau van interactie toe, omdat spelers Bitcoin onmiddellijk kunnen verdienen wanneer ze spelen en het saldo kan altijd opgenomen worden. Alle in-game items hebben een echte waarde die spelers kunnen schenken of ruilen, waardoor ze controle hebben over hun gamewereld.

No comments

Geef een antwoord