Ubisoft lanceert NFT fantasy football game : One Shot League

Game-uitgever Ubisoft heeft een nieuwe fantasy football game gelanceerd, One Shot League. De game is ontwikkeld door Ubisoft´s Strategic Innovation Lab in samenwerking met de Belgische Jupiler Pro League en Sorare, een al zeer populaire fantasy football nft game. One Shot League gebruikt op blockchain gebaseerde technologie om digitale kaarten te creëren die spelers zullen verzamelen en gebruiken.

Hetzelfde concept als Sorare

Net als in Sorare kunnen One Shot League spelers kaarten verzamelen die de echte prestaties van voetbal profspelers vertegenwoordigen. One Shot League is een competitieve gratis te spelen fantasy football game waarin spelers een team van vijf voetbal profspelers vormen uit een eerder geselecteerd pak kaarten van Jupiler Pro League-voetballers. Met een nieuw team dat voor elke wedstrijddag wordt geselecteerd, strijden ze met de hele community om de prijzen.

Strijden om schaarse kaarten

Winnaars van elke wedstrijddag verdienen schaarse Sorare ruilkaarten van een ander populair football fantasy platform, welke men op de twee platformen kan gebruiken Sorare en One Shot League. Spelers die zich nu aanmelden ontvangen 25 gratis gemeenschappelijke Sorare kaarten. Wie zich aanmeld voor de volgende wedstrijdweek ontvangt vervolgens 20 kaarten voor de resterende 4 weken ( aflopend met 5 kaarten per wedstrijdweek). De beste spelers zullen aan het einde van het seizoen de prijzen verdelen waaronder zeer zeldzame Sorare kaarten die veel geld waard kunnen worden.

No comments

Geef een antwoord